Workshops

Momenteel geef ik twee workshops. De Workshop intuïtie en zelfheling en de Workshop Shamballa

Workshop intuïtie en zelfheling

Altijd willen leren pendelen of kaarten lezen? In deze workshop leer je onder andere pendelen, kaartenreadings doen voor jezelf, chakra’s schoonmaken en voeding testen.

  • De workshop intuïtie en zelfheling is met 2 tot 4 personen.
  • De workshop duurt 3 uur
  • Inclusief een set orakelkaarten
  • Inclusief een pendel
  • Inclusief een setje edelstenen
  • De kosten zijn EUR 150,00

Reviews

Belinda
“Ik heb bij Claudy een Workshop intuïtie en zelfheling gedaan, en ben daar super enthousiast over. Ik was al een tijd op zoek naar een biosensor of pendel, maar twijfelde over welke handig was. In deze workshop krijg je niet alleen meteen al het benodigde materiaal (pendel, edelstenen en kaarten) maar ook heldere uitleg en tips over hoe je ze moet gebruiken. Inclusief een super handig ingebonden naslagboekje met alle belangrijke informatie en voedingslijsten. Het fijne is dat Claudy ook meteen kan natesten of je het goed doet en goed interpreteert. En fijn is het om ook met andere deelnemers ervaringen en tips uit te wisselen. En dat alles voor een super schappelijke prijs. Aanrader voor iedereen die stappen wil zetten in deze spirituele reis!”

Simone
“Ik heb de workshop zelfheling en intuïtie bij Claudy met veel plezier gevolgd. Alles was heel goed voorbereid en verzorgd. Bij aankomst lag er een boekje met alle informatie uit de workshop klaar, een setje edelstenen, een set kaarten en een pendel. Tijdens de workshop was ik verrast over hoe laagdrempelig het is om te beginnen met pendelen en daarmee je ook meer bewust te worden van je intuïtie. Claudy leert in de workshop de basisbeginselen aan en geeft veel praktische ideeën mee om thuis mee verder te oefenen. Claudy legt heel prettig uit, luistert goed en laat je vooral zelf ervaren. Een heel fijne workshop voor iedereen die meer naar zijn of haar intuïtie wil luisteren en daar ook graag wat mee wil doen!”

Debby
“De workshop is een aanrader! Claudy legt alles op een nuchtere en toepasbare manier uit. Voorafgaand aan de workshop dacht ik dat de materie wellicht wat te zweverig voor mij zou zijn. Kaartenreadings heb ik niet eerder gedaan. Mijn interesse lag voornamelijk op het onderdeel om voeding te testen. Door de mooie aanpak van Claudy voelt het echter als een dagdeel waarin je leert om meer naar jezelf te luisteren. Je ratio even uit te schakelen. Terug naar je essentie.  “

Workshop Shamballa

Shamballa is de universele energie van liefde die voor iedereen bereikbaar is. Shamballa is een manier om genezing, heel-wording en vrijheid voor jezelf en anderen mogelijk te maken. Je komt meer bij je eigen unieke kracht. Bij Shamballa werken we met handoplegging, net zoals bij Reiki. Door middel van 4 inwijdingen worden de natuurlijke capaciteiten van genezen weer naar boven gebracht.

  • Een workshop met 2 tot 4 personen.
  • De workshop bestaat uit 4 sessies van 2 a 3 uur of 2 sessies van 4 uur
  • De kosten zijn EUR 300,00

Als je een workshop 1-op-1 wilt doen, is dat ook bespreekbaar.