Workshops

Ik geef verschillende workshops in mijn praktijk aan huis in Vianen. De workshops zijn allemaal afzonderlijk te volgen en vragen geen specifieke basiskennis. Ik houd van “doen” en dat zie je terug in de workshops. Ze zijn praktisch ingestoken en is er veel ruimte om te oefenen, zelf en met elkaar. Een mooie bijvangst van het bijwonen van een workshop is de verbinding met andere mensen die het leuk vinden om met deze onderwerpen bezig te zijn.

Workshop pendelen en kaartlezen

In de workshop pendelen en kaartlezen ga ik je leren om zelf te kunnen pendelen. Je maakt contact met je onderbewuste en kunt op die manier zelf van alles uittesten. In de workshop oefenen we dat onder andere met voedingsmiddelen en ook met edelstenen en je chakra’s. Daarnaast leer je hoe je voor jezelf een kaartlezing kunt doen en hoe je je chakra’s kunt “schoonmaken”.

 • De workshop is met 2 tot 4 personen.
 • De workshop duurt 3 uur
 • Inclusief een set orakelkaarten
 • Inclusief een pendel
 • Inclusief een setje edelstenen
 • De kosten zijn EUR 150,00

Workshops vinden plaats op verzoek.
Mail naar info[at]claudyschonis.nl om je aan te melden.

Workshop Shamballa

Bij Shamballa werken we met handoplegging, net als bij Reiki. Shamballa is de universele energie van liefde die voor iedereen bereikbaar is. Shamballa is een manier om genezing, heel-wording en vrijheid voor jezelf en anderen mogelijk te maken. Je komt meer bij je eigen unieke kracht. Door inwijdingen (4 inwijdingen) worden de natuurlijke capaciteiten van genezen weer naar boven gebracht.

 • Een workshop met 2 tot 4 personen.
 • De workshop bestaat uit 2 sessies van 3 uur
 • Inclusief lunch
 • De kosten zijn EUR 300,00

Workshops vinden plaats op verzoek.
Mail naar info[at]claudyschonis.nl om je aan te melden.

Workshop in balans komen en blijven

We worden iedere dag geconfronteerd met veel prikkels. Denk aan social media, je sociale contacten, werk, gezin etc. Daar kun je soms onrustig van worden of het gevoel hebben dat je overspoeld wordt. In deze workshop leer ik je hoe je met de kracht van visualisatie jezelf meer in balans kunt houden. Tijdens deze ochtend leer je verschillende visualisaties, er is ruimte om met elkaar te oefenen en ook te sparren en we maken tijd voor een lekkere lunch. Een lekker ochtendje voor jezelf! Je ontvangt ook een op maat uitgeteste Bach bloesemremedie die voor jou helend kan werken.

 • Een workshop met 2 tot 4 personen
 • De workshop duurt 4 uur
 • Inclusief lunch
 • De kosten zijn EUR 150,00

Workshops vinden plaats op verzoek.
Mail naar info[at]claudyschonis.nl om je aan te melden.

Reviews

Belinda
“Ik heb bij Claudy een Workshop pendelen en kaartlezen gedaan, en ben daar super enthousiast over. Ik was al een tijd op zoek naar een biosensor of pendel, maar twijfelde over welke handig was. In deze workshop krijg je niet alleen meteen al het benodigde materiaal (pendel, edelstenen en kaarten) maar ook heldere uitleg en tips over hoe je ze moet gebruiken. Inclusief een super handig ingebonden naslagboekje met alle belangrijke informatie en voedingslijsten. Het fijne is dat Claudy ook meteen kan natesten of je het goed doet en goed interpreteert. En fijn is het om ook met andere deelnemers ervaringen en tips uit te wisselen. En dat alles voor een super schappelijke prijs. Aanrader voor iedereen die stappen wil zetten in deze spirituele reis!”

Simone
“Ik heb de workshop pendelen en kaartlezen bij Claudy met veel plezier gevolgd. Alles was heel goed voorbereid en verzorgd. Bij aankomst lag er een boekje met alle informatie uit de workshop klaar, een setje edelstenen, een set kaarten en een pendel. Tijdens de workshop was ik verrast over hoe laagdrempelig het is om te beginnen met pendelen en daarmee je ook meer bewust te worden van je intuïtie. Claudy leert in de workshop de basisbeginselen aan en geeft veel praktische ideeën mee om thuis mee verder te oefenen. Claudy legt heel prettig uit, luistert goed en laat je vooral zelf ervaren. Een heel fijne workshop voor iedereen die meer naar zijn of haar intuïtie wil luisteren en daar ook graag wat mee wil doen!”

Debby
“De workshop is een aanrader! Claudy legt alles op een nuchtere en toepasbare manier uit. Voorafgaand aan de workshop dacht ik dat de materie wellicht wat te zweverig voor mij zou zijn. Kaartenreadings heb ik niet eerder gedaan. Mijn interesse lag voornamelijk op het onderdeel om voeding te testen. Door de mooie aanpak van Claudy voelt het echter als een dagdeel waarin je leert om meer naar jezelf te luisteren. Je ratio even uit te schakelen. Terug naar je essentie.  “