Hoe vitaal ben jij?

WP_000864Je hebt klachten maar je kunt ze niet goed thuisbrengen en je komt er ook niet echt verder mee. Denk aan moeheid of gewoon een belabberd gevoel. Zolang er geen meetbare zaken zijn, worden dit soort klachten vaak afgedaan als “stress”.

Er zijn echter vijf niveaus die aan de wieg staan van ziektes die we krijgen:

1. Via bewuste of onbewuste gedachten

Je kunt ziek worden door negatieve gedachten. Dit kan zowel bewust of onbewust zijn. Klachten op dit niveau kunnen zich op verschillende manieren uiten. Denk aan het gevoel dat er iets mis is, nare dromen, onbestemd gevoel in je buik.

2. Via de celinformatie

Je kunt ziek worden door bijvoorbeeld essentiële tekorten in je voeding, denk aan vitamines en mineralen, of chromosomale afwijkingen.

3. Via onze energie

Ziekte kan ook beginnen op het bio-energetische vlak bijvoorbeeld door slaapgebrek, emotionele stress of extreme fysieke inspanning

4. Via onze constitutie

Je kunt ziektes overerven door voorouders, denk hierbij aan bijvoorbeeld allergieën of een zwakke schildklier.

5. Via fysieke symptomen

Ziekte kan ook beginnen op het fysieke niveau, bijvoorbeeld door ongelukken, roken, vergiftigingen etc. Dan raakt het direct je fysieke lichaam.

Vooral het vijfde niveau is goed te meten in de reguliere geneeskunde en daar wordt vaak ook op behandeld. Als een bepaald niveau lang genoeg uit balans is, raakt vanzelf het volgende niveau ook uit balans. De verschillende niveaus kun je dus zien als een cirkel en volgen elkaar dus steeds weer op en beïnvloeden elkaar.

Het is dus het mooiste om zo snel mogelijk in te spelen op de klachten, onafhankelijk van op welk niveau ze het eerste zich manifesteren.

In m’n praktijk kan ik je vitaliteitsniveau testen en daarbij testen welk niveau uit balans is. Uiteraard is het vervolgens belangrijk om de juiste therapie daarop in te zetten. Dit kan zowel Integra zijn als de NEI therapie.

Op https://www.claudyschonis.nl/blog/maar-wat-dan-integra/ krijg je meer uitleg over Integra. Op https://www.claudyschonis.nl/nei-therapie/ vindt je meer informatie over de NEI therapie.

Ben jij niet benieuwd hoe vitaal je bent?

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *