Alle tarieven

De beste aanpak voor jou

Misschien ben je enthousiast geraakt en wil je een afspraak maken, maar waar kies je dan voor? Ik kan me voorstellen dat dat moeilijk te bepalen is. Er zijn verschillende mogelijkheden. Allereerst kun je kiezen voor een consult. De kosten hiervan zijn EUR 95,00 en een consult duurt gemiddeld 3 kwartier. Afhankelijk van je wensen of klachten, kijk ik dan wat de beste aanpak is voor dat consult.

Vaste afspraken

Inmiddels heb ik met steeds meer cliënten een vaste afspraak. Dat houdt in dat we met elkaar een afspraak maken over hoe vaak per maand ik hem of haar test en behandel of afstand. Ik heb afspraken met individuele cliënten maar ook met gezinnen. In dat laatste geval heb ik ieder “testmoment” contact met de cliënt over welk gezinslid behoefte heeft aan een consult. Hartstikke fijn want zo kun je jezelf continu in balans houden.

Review cliënt vast contract:

“Superfijn dat Claudy en ik iedere twee weken contact met elkaar hebben over hoe het gaat. Ik ben vrij gevoelig en emoties kunnen me best wel in de weg zitten. Door continu een lijntje met Claudy te hebben merk ik dat die emoties nooit meer lang vastzitten. Na elke behandeling voel ik ook direct verlichting. Ben blij met deze afspraak en kan het iedereen aanraden!”

Mocht je ook interesse hebben in zo’n vaste afspraak, laat het me gewoon weten. Dan bespreken we de mogelijkheden!

                                             

Regulier consult                                                 EUR 95,-

Voedingslijst                                                      EUR 50,-

 

*Bovenstaande tarieven gelden per 1 juni 2021. Eventuele benodigde homeopathische middelen worden afzonderlijk in rekening gebracht.