Alle tarieven

De beste aanpak voor jou

Misschien ben je enthousiast geraakt en wil je een afspraak maken, maar waar kies je dan voor? Ik kan me voorstellen dat dat moeilijk te bepalen is. Er zijn verschillende mogelijkheden.

1. Je kunt kiezen voor een afspraak in mijn praktijk. Een afspraak duurt gemiddeld drie kwartier en de kosten zijn EUR 105,00 per consult.

2. Je kunt kiezen voor een afspraak op afstand. Dan hebben we contact over je klachten per mail, app of per telefoon en dan prikken we een dag waarbij ik ga inzoomen op jouw klachten. Na de behandeling ontvang je dan van mij een terugkoppeling per mail of app en als je dat fijn vindt, kunnen we daarna nog even bellen om het door te nemen. Aangezien ik voor deze consults wat flexibeler ben met inplannen omdat we alleen de dag vastleggen, is het tarief lager en betaal je EUR 95,00 per consult.

3. Het is ook mogelijk om een abonnement bij mij af te nemen. Dit houdt in dat je een vast maandbedrag betaalt voor jou of wellicht voor je gezin zodat je iedere maand een beroep kunt doen op mijn diensten. Ik werk in de abonnementen altijd op afstand. Zo heb ik een aantal klanten die een abonnement hebben afgesloten voor hun hele gezin. De ene maand behandel ik dan een dochter die last heeft van buikkrampen en de andere maand bijvoorbeeld een moeder die last heeft van huiduitslag. Uiteraard zal ik, indien nodig, altijd adviseren om ook de huisarts in te schakelen.

Heel veel klachten hebben echter een emotionele of een voedingsoorzaak die makkelijk door mij verholpen kunnen worden.

Review klant vast contract:

“Superfijn dat Claudy en ik iedere twee weken contact met elkaar hebben over hoe het gaat. Ik ben vrij gevoelig en emoties kunnen me best wel in de weg zitten. Door continu een lijntje met Claudy te hebben merk ik dat die emoties nooit meer lang vastzitten. Na elke behandeling voel ik ook direct verlichting. Ben blij met deze afspraak en kan het iedereen aanraden!”

Mocht je ook interesse hebben in zo’n vaste afspraak, laat het me gewoon weten. Dan bespreken we de mogelijkheden!

Regulier consult in de praktijkEUR 105,00
Regulier consult op afstandEUR 95,00
VoedingslijstEUR 50,00
Abonnement 1 behandeling per maandEUR 85,00 per maand
Abonnement 2 behandelingen per maandEUR 155,00 per maand
Abonnement iedere weekEUR 300,00 per maand

*Bovenstaande tarieven gelden per 1 januari 2023. Eventuele benodigde homeopathische middelen worden afzonderlijk in rekening gebracht.