Reviews

Suus – 5 sep 2021

Ik ben  in 2018 via via bij Claudy terecht gekomen. Achteraf bleek dat we ook op dezelfde school hebben gezeten maar dat terzijde😉 In 2018 zakte ik ineens op het station door mijn benen. Er volgde allerlei onderzoeken in het ziekenhuis maar daar kwam niets uit. Van binnen wist ik dat mijn lichaam een seintje had gegeven dat mijn bordje nu echt te vol was. En ik met mezelf aan de slag moest. Ik kwam in contact met Claudy en haar NEI therapie. Ik heb een jeugd vol trauma (oa sexueel misbruik) . Ben vroeger wel in therapie geweest maar dat werkte toch niet goed. Totdat Claudy met mij aan de slag ging.. ze kwam tot de kern. Ik heb zware periodes gehad waarin ik de ene na de andere “ klacht “ kreeg. Blijkbaar waren deze klachten wel nodig om het sexueel misbruik en het andere trauma uit mijn lijf te krijgen.  Ik ben nu 3 jaar verder en we hebben zoveel bereikt . Samen met haar heb ik enorme grote stappen kunnen zetten om mijn leven weer een beetje terug te krijgen. Als ik het even niet zag zitten , wist Claudy me altijd weer dat steuntje in de rug te geven en me te laten zien hoe ver ik al was gekomen. Ik ben er nog niet helemaal maar heb al veel opgeruimd. Ik heb door de behandelingen en steun van Claudy weer vertrouwen in de toekomst. 

Sharon

Hallo lieve mensen,
In augustus 2019 heb ik de hulp van Claudy ingeschakeld. Ik was diep ongelukkig en kwam er maar niet uit, sliep slecht, at slecht en was meer negatief dan positief. Ik kom uit een narcistische relatie waarin ik mezelf compleet verloren ben, ik voelde me verslaafd aan hem en had boosheid en verdriet. Werd belazerd, belogen, bedreigd, gechanteerd, gemanipuleerd en ingeruild voor een ander.
Ik kwam zelf niet uit m’n emoties en kon er geen positieve draai meer aan geven. Claudy heeft door middel van NEI Therapie mij zo ontzettend geholpen. Ben 2 x geweest en voelde me iedere week meer opknappen! En echt ik ben niet zweverig! Claudy deed testen bij mij. Daaruit kwamen ook dingen uit het verleden naar voren die ze nooit kon weten; dingen die gebeurd zijn met ook nog hoe oud ik ongeveer was. Ook uit mn jeugd. Ik was perplex, alles klopte daarvan! Ik ben zo opgeknapt; ben weer gelukkig, ook in mn eentje en ben weer positief en slaap prima! Daarbij is Claudy gewoon ontzettend aardig, objectief, sociaal en empatisch! Ik voelde me voor het eerst een keer echt gehoord!
Claudy bedankt! Ben echt van de duisternis naar het licht gegaan.

Erik – 2020

Ik liep al jaren met hooikoortsklachten. Iedere lente en zomer was het raak met niezen, een loopneus en waterige en jeukende ogen. Mijn vriendin vertelde over haar goede ervaring met de behandelingen van Claudy. Meestal ga ik naar de apotheek voor hooikoorts tabletten maar door het enthousiasme van mijn vriendin was ik nieuwsgierig naar wellicht een betere oplossing voor mij.
Ik e-mailde Claudy er vertelde over mijn klachten. Zij schreef een homeopathisch middel voor dat opgestuurd werd. Ik kreeg de instructie om tijdens de kuur geen koolsoorten te eten. De kuur was afgelopen eind zomer/begin herfst 2018. Ik had geen klachten maar het hooikoortsseizoen was ook voorbij dus ik had het succes van de behandeling toen nog niet door.
Ik ben nu een jaar verder en heb het afgelopen jaar geen hooikoorts pillen nodig gehad. De hooikoorts is gewoon echt weg, heel fijn!

Fenna – 2019

Op mijn 21ste kreeg ik te maken met darmklachten. Het begon met krampen, afgewisseld met verstopping en diarree. Ik ging naar de huisarts en van de huisarts kwam ik in het ziekenhuis. Daar hebben ze verschillende onderzoeken gedaan waaronder een gastroscopie. Er werd niets gevonden en ik kreeg de diagnose “prikkelbaar darm syndroom”.
Ik had iedere dag last van mijn buik en kon niet geloven dat ik het hiermee moest doen.
In de loop der jaren kwam ik bij acupuncturisten, hypnotherapeuten en osteopaten. Niets hielp of in ieder geval niet voor langer dan een paar dagen.
Ik wist wel dat voeding veel invloed had op mijn darmen maar ik kon er maar niet achter komen wat het precies was dat de klachten veroorzaakte.
Inmiddels 31 en mijn klachten waren op een hoogtepunt. Claudy had mij al vaker geholpen en toen kwamen we erachter dat gluten en zuivel niet goed voor mij zijn. Afgelopen zomer vroeg ik Claudy weer om hulp. Toen bleek dat ik ook niet tegen soja kan. En dat terwijl ik als veganist ontzettend veel soja at.
Ik stopte volledig met gluten, zuivel, soja en tijdelijk ook met mango en kikkererwten.
Inmiddels vier maanden verder en mijn darmklachten zijn nog steeds weg. Ik kan er nog iedere dag heel blij en dankbaar om zijn!

Dank je wel lieve Claudy

Arnoud 

De conclusie na een hartritme-onderzoek via het ziekenhuis; “Óf je moet er mee leren leven, óf je slikt beta-blokkers. En trouwens, door die beta-blokkers kun je niet meer sporten zoals je gewend was.” 

De conclusie na één bezoek bij Claudy; “Je komt magnesium te kort door dat je veel sport. Dat heeft je hart hard nodig, dus begin er maar gelijk mee.” Gevolg: geen hartkloppingen meer, geen angstige momenten meer. Letterlijk een life changer… 

Simone 

Claudy Schonis is een hele fijne, hartelijke en warme persoonlijkheid. Ik heb aan haar als therapeut veel gehad. Zowel bij de behandeling bij haar in de praktijk aan huis als bij de behandelingen op afstand merkte ik snel effect op lichamelijk en emotioneel niveau. Claudy is zeer goed bereikbaar en behandelt op korte termijn, communiceert helder en open en denkt met je mee. Ik had hiervoor nog geen ervaring met NEI-therapie, maar ben er zeer enthousiast over. Na een behandeling merk ik dat vage klachten, spanning en emoties snel afnemen of verdwijnen. Soms komt er juist na een behandeling even een emotie los, maar ook dat voelt goed; het ruimt de boel als het ware op. Ik heb het idee dat ik door deze therapievorm steeds een stapje verder kan zetten in mijn eigen proces, oude pijn die ik op wil ruimen maar soms moeilijk los te laten is, kan ik hierdoor makkelijker loslaten. Ik zou Claudy van harte aanbevelen aan iedereen die vitaler, stabieler, energieker en meer ontspannen in het leven wil staan. 

Henry 

Sinds een jaar of vijf word ik mede door Claudy behandeld in verband met hardnekkige huidklachten, een burn-out en hooggevoeligheid. Deze worden met name veroorzaakt door intoleranties voor bepaalde voedingsmiddelen en door niet verwerkte emoties en zelfbeschermingsmechanismen. Claudy behandelt mij o.a. met NEI, Integra en voedingstesten. Het is een lange weg die ik afleg, maar stapje voor stapje boeken we vooruitgang. Claudy is een kei in haar vak, staat altijd voor mij klaar en gaat tot het zogenoemde gaatje om te achterhalen wat er aan de hand is en hoe we daarmee weer een stap kunnen maken. Ik kan me geen betere therapeut wensen! 

José 

In haar vak als NEI therapeute is zij kundig en vol passie. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen. Ik heb nog altijd baat bij de behandelingen die ik bij haar heb ondergaan op het gebied van hoogsensitiviteit en migraine. 

Ook op het gebied van voeding en voedingstoffen is zij zeer kundig. Zo wist zij precies aan te geven welke mineralen en vitaminen ik nodig had door haar NEI methode. 

Het is tevens een feestje haar te volgen op Instagram via @claudy_schonis, waar ze oa gezonde smoothies, hippe vegan restaurantjes en coffeebars met ons deelt. Hier is ze actief als het gaat over de laatste nieuwtjes over haar vakgebied etc.