Pakket mini: Start

Wil je graag aan wat klachten werken maar vind je pakket A te groot. Dan kun je ook kiezen voor een minipakket. Deze is compacter en de doorlooptijd van dit pakket is 6 weken. Dit kun je verwachten van dit pakket:

 • 2 consulten bij mij in de praktijk. Een consult duurt ongeveer een uur en omdat ik vooraf al op je inzoom, heb ik ongeveer een halfuur voorbereidingstijd. Dit zorgt ervoor dat we direct aan de slag kunnen als je binnen bent.
 • 1 consult op afstand. Hier hoef jij niets bijzonders voor te doen. Ik ben ongeveer een uur bezig per consult op afstand, inclusief voorbereiding en een mail naar jou achteraf met daarin wat er uit het testen en de behandeling is gekomen. Wat ik doe tijdens zo’n consult is inzoomen op jou en daarmee krijg ik dezelfde informatie naar boven die ik zou krijgen als je tegenover me zit. Met healing haal ik vervolgens emotionele blokkades bij je weg.
 • Een voedingslijst met alle voedingsmiddelen (van groente tot zoetigheid tot zuivel tot granen etc) getest op jouw lijf en dus persoonlijke behoefte. Ieder persoon reageert verschillend op diverse voeding. Wat ik doe is helemaal voor jou uittesten waar je lichaam positief en negatief op reageert.
 • We hebben gedurende de 6 weken doorlooptijd van dit pakket wekelijks app-contact zodat we tijdens het consult in de praktijk of op afstand alles goed mee kunnen nemen in de behandeling.

Wat het pakket Start oplevert:

 • Afname van klachten
 • Energieker en beter in je vel
 • Meer balans
 • Je begint je eigen blauwdruk te snappen
 • Een gezonder gewicht
 • Je weet welke voeding jou goed doet en welke voeding klachten veroorzaakt
 • Inzicht in welke vitamines of mineralen je extra nodig hebt
 • Je hebt een coach die jou intensief begeleidt in dit proces

Kosten:

EUR 375,- (in termijnen betalen is bespreekbaar)