Pakket Blije Baby/ Kind

Ouder zijn is één van de meest bijzondere en belangrijkste taken die je in je leven zal vervullen. Je grootste prioriteit is de gezondheid en het geluk van jouw kindje. Jij voelt als geen ander aan wanneer er emotioneel, mentaal of fysiek iets aan de hand is. Maar je kunt niet altijd de antwoorden vinden van wat er aan de hand is. Jij wil niets liever dan jouw kindje in goede gezondheid en zonder stress zien opgroeien. De oorzaak van klachten bij baby’tjes en kleine kinderen kunnen divers zijn. Ze zijn heel gevoelig voor de emoties van ouders dus elke kleine emotie bij papa of mama kan opgeslagen worden. Ook de geboorte zelf is een heftig proces waar nog wel eens wat emoties van blijven zitten. En daarnaast kunnen er ook intoleranties zijn voor bepaalde voeding of stofjes.

Samen werken we, door middel van het Blije Baby/ Kind pakket toe naar een echte blije baby, peuter, kleuter of zelfs tiener. We kijken naar jouw of jullie doelstellingen en pakken het probleem direct aan. Zonder diagnoses of ingewikkelde behandelplannen. Het Blije Baby/ Kind pakket heeft een doorlooptijd van 8 weken. Dit kun je verwachten van dit pakket:

  • 2 consulten bij mij in de praktijk. Een consult duurt ongeveer een uur en omdat ik vooraf al inzoom op je kindje, heb ik ongeveer een halfuur voorbereidingstijd. Dit zorgt ervoor dat we meteen kunnen beginnen zodra je binnen bent. Je baby of kindje mag meekomen maar is niet per se nodig.
  • 2 consulten op afstand. Hier hoef jij niets bijzonders voor te doen. Ik ben ongeveer een uur bezig per consult op afstand, inclusief voorbereiding en een mail naar jou achteraf met daarin wat er uit het testen en de behandeling is gekomen. Wat ik doe tijdens zo’n consult is inzoomen op jou en daarmee krijg ik dezelfde informatie naar boven die ik zou krijgen als je tegenover me zit. Met healing haal ik vervolgens emotionele blokkades bij je weg.
  • Een edelsteen of beschermbuisje op jouw baby’s (of kindjes) lijf en behoefte getest.
  • We hebben gedurende de 8 weken doorlooptijd van dit pakket wekelijks app-contact zodat we tijdens de consulten op afstand alles goed mee kunnen nemen in de behandeling.

Wat het pakket Blije Baby / Kind oplevert:

  • Een blije baby en meer energie voor papa en/of mama
  • Geen buikkrampjes meer
  • Goede nachtrust voor baby maar ook voor papa en/of mama
  • Je hebt een coach die jou/jullie intensief begeleidt in dit proces

Kosten:

EUR 425,- (in termijnen betalen is bespreekbaar)