Hulp bij overgangsklachten

Programma Gezonde en vitale vrouw worden

Als jij een vrouw bent die worstelt met overgangsklachten en ben je op zoek naar een holistische aanpak zodat je weer ten volle kunt genieten van het leven, dan is deze boodschap voor jou!

Gezond en vitaal in de overgang

Je hebt een goede baan, een leuke relatie of gezin, een sociaal netwerk waar je je prettig voelt. Eigenlijk heb je het goed voor elkaar vind je eigenlijk. Niets te klagen, zou je misschien zeggen.

 • Maar iedere dag sleep je jezelf de dag door. Je slaapt misschien niet lekker, of je voelt je lusteloos, niet lekker in je vel, gevoel van kortsluiting in je hoofd, totaal niet kunnen focussen, je voelt je snel emotioneel, of misschien heb je wel van die onduidelijke vage klachten zoals buikpijn, jeuk of terugkerende hoofdpijn. Allerlei soorten klachten waardoor je niet de vrouw kunt zijn die je wilt zijn, zowel privé als professioneel.
 • Je twijfelt of het misschien de overgang is. En dat is lastig te achterhalen omdat daar geen vaste leeftijd voor is. Maar geloof me, de eerste verschijnselen kunnen zich al aandienen als je nog in je dertiger jaren zit.
 • Je hebt al van alles geprobeerd, maar je zoekt echt naar een natuurlijke oplossing. Tot nu toe nog niet echt iets gevonden. Moet je die klachten dan toch gewoon accepteren of toch voor een niet-natuurlijke oplossing gaan?

Ik ken deze zoektocht, bij mij ontstond die ook al vrij jong. Ik was nog geen 40 en kreeg al last van zweetaanvallen. Als ik naar m’n werk liep, was m’n shirt al doorweekt en dan moest ik nog de hele dag werken. Vreselijk vond ik dat. En dan van die nachten waarin ik elk uur voorbij zag tikken. Jeuk, ook zo’n lekkere klacht. Overal kreeg ik jeuk, vreselijk.

Wat leek het me heerlijk om ‘s ochtends lekker uitgerust en vol energie aan de dag te beginnen, om mij gedurende de dag gezond en vitaal te voelen, emotioneel stabiel, me goed te kunnen focussen op mijn werk, genoeg energie over te hebben na een werkdag en voldaan m’n dag af te sluiten. Het gevoel dat je energie straalt, dat je ogen glinsteren, dat je geniet. En dat is gelukt!

Tuurlijk die overgang komt, daar ontkomen we niet aan maar het is fijn als je daar een beetje ontspannen doorheen kunt gaan, toch? En dat kan, ook voor jou!

Hoe vitaal door de overgang?

In mijn visie en ervaring komen in de overgang verschillende aspecten naar voren die grote aandacht vragen zoals oude emotionele blokkades die je al jarenlang voor je uit aan het schuiven bent maar die steeds meer gaan knagen in je lijf waardoor je geen rust voelt. Wellicht ben je je er zelf ook wel van bewust dat oude thema’s nog aandacht vragen. Misschien had je voorheen het gevoel dat je daar niet echt tijd voor had maar nu ontkom je er niet meer aan. Je lichaam geeft wel duidelijk aan dat er iets mag gebeuren.

En daarnaast voeding. Voeding is echt een enorm grote factor. Ik heb gemerkt dat vrouwen in de overgang heftig kunnen gaan reageren op voeding. Waar je voorheen alles misschien kon eten, reageert je lichaam ineens intenser op het eten van bepaalde producten. En die producten zijn voor iedereen weer anders. Geen vrouw is hetzelfde. Waar de één reageert op appels en noten, reageert een ander weer op soja en spinazie.

Ook bepaalde vitaminetekorten kunnen van invloed zijn en daarnaast kan homeopathie ondersteunen in het hele proces. Deze verschillende aspecten zitten allemaal in mijn programma.

Hier een opsomming van een aantal behaalde resultaten met mijn behandelingen:

 • Meer energie voelen gedurende de dag
 • Betere focus
 • Geen emotionele aanvallen meer
 • Betere ontspannen
 • Beter slapen
 • Bewuster worden van je eigen patronen
 • Leren hoe je jezelf weer kunt resetten als je overspoeld voelt
 • Vrij van lichamelijke ongemakken zoals jeuk of onaangename geur
 • Meer balans voelen
 • Jezelf nog veel beter leren kennen

Ik kan jou helpen transformeren naar een gezondere en vitalere versie van jezelf in 12 weken

Stap voor stap een Gezonde Vitale Vrouw worden in 12 weken

In deze 12 weken gaan we vanuit verschillende invalshoeken werken aan de transformatie naar een gezonde vitale versie van jezelf. De invalshoeken die we gebruiken zijn de emotionele kant, hormonen, voeding, tekorten en intoleranties. Het programma bestaat uit 4 stappen:

Stap 1 Inzicht

Je krijgt inzicht in de oorzaken waardoor jij nu nog niet die fitte vitale versie van jezelf kunt zijn. Die oorzaken kunnen divers zijn: hormonen, emotioneel, intoleranties, voeding, tekorten. Je leert als het ware jouw eigen blauwdruk kennen:

 • je ontdekt wat jouw emotionele blokkades zijn
 • je ontdekt welke voeding voor jou heel heilzaam is en welke giftig is voor jouw lichaam
 • je leert welke supplementen een gunstig effect hebben op jouw lijf

Stap 2 Aandacht

Je besteedt aandacht aan jezelf en aan wat jij nodig hebt, om die fitte vitale versie van jezelf te kunnen zijn, kortom “het werken aan jezelf”. Deze stap bestaat uit 2 onderdelen: de emoties en de voeding en supplementen.

 1. Emoties: we gaan in een aantal live sessies en een aantal online sessies de verschillende emotionele blokkades stap voor stap afpellen en aanpakken. Je gaat de confrontatie aan met de schaduwkant in jezelf en deze gaan we naar het licht brengen.
 2. je gaat de juiste voeding en supplementen gebruiken waardoor je gaat ervaren hoe je lichaam reageert op de voor jou optimale voeding en supplementen

Stap 3 Leren

Stap 2 en 3 lopen parallel naast elkaar. Je krijgt inzicht in wat de overgang is en waar het voor staat.

 • Je krijgt inzicht in wat de overgang precies is, zowel vanuit fysiek oogpunt als vanuit een meer spiritueel oogpunt. Waar staat deze fase voor, wat wil het je zeggen en leren en hoe kun je daar het beste mee omgaan
 • Ter ondersteuning ontvang je een inspirerend boek over de overgang.

Stap 4 Transformatie

Het programma nadert het einde. Het programma heeft je het volgende opgeleverd:

 • Je hebt inzicht in jezelf en in je patronen.
 • Je weet jouw blauwdruk, welke voeding bij jou hoort, welke supplementen je nodig hebt, welke patronen in jou schuilen waardoor je sneller uit balans raakt.
 • Je bent meer bekend met de fase “de overgang”
 • Je bent meer en meer de gezonde vitale vrouw die je wilt zijn, de vrouw die geniet en straalt!

of

VUL ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER IN