Programma overgangsklachten – meer informatie

Stap voor stap een Gezonde Vitale Vrouw worden in 12 weken

Stap 1: Inzicht

Week 1: In week 1 hebben we de kick off. We nemen hier 1,5 uur de tijd voor, live in mijn praktijk. We beginnen met het finetunen van jouw klachten, jouw uitdaging, jouw wens. Dat is het startpunt.

Daarna beginnen we met de eerste NEI-sessie. NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Simpel gezegd komt het erop neer dat je de emotionele oorzaak achterhaalt bij klachten. De klachten kunnen heel divers zijn. Van lichamelijke klachten tot aan meer emotionele klachten. Denk aan buikpijn, hoofdpijn, slecht slapen, pijnlijke spieren, onzekerheden, moeite met hechten, allergieën, huidklachten etc.

Allereerst ga ik bij jou achterhalen waar de klacht vandaan komt. Heeft het een emotionele oorzaak, een hormonale oorzaak, een oorzaak in tekorten van bepaalde vitamines of een voedingsoorzaak. Het mooie van NEI therapie is dat je niet door middel van praten tot de antwoorden hoeft te komen maar dat je lichaam het zelf aangeeft door middel van spiertesten. Zo komen we tot de kern. Als we dan weten waar de oorzaak ligt, kunnen we gaan behandelen.

Vervolgens doen we een behandeling met de Healy. De Healy is een klein draagbaar apparaat dat met electrodes bepaalde frequenties naar het lichaam stuurt. Elke cel heeft een eigen trilling en door allerlei omstandigheden kan die trilling uit balans raken. Denk aan stress, emotionele gebeurtenissen, slechte eetgewoonten etc. De gevolgen van die disbalans kunnen weer een effect hebben op je fysieke, je mentale en emotionele welzijn. De Healy kan dus een hulpmiddel zijn bij het in balans brengen van lichaam en geest.

​Om de hele behandeling te ondersteunen, ontvang je een op maat uitgeteste Bach bloesemremedie.

Week 2: Voeding heeft een enorme impact op ons fysieke, mentale en emotionele welzijn. En hoe je reageert op verschillende voeding is voor iedereen anders. Allergieën zijn zichtbaar in je bloed en kunnen dus met bloedtesten getest worden maar intoleranties kunnen ook hele vervelende klachten geven en zijn niet zichtbaar in je bloed. Ook kan je reactie op voeding veranderen. Je kunt over een intolerantie “heen groeien” of ineens ergens intolerantie voor zijn. In week 2 ontvang je per mail van mij een op maat uitgeteste voedingslijst waarop in 4 pagina’s zichtbaar wordt hoe je op verschillende voeding reageert (positief, negatief of neutraal). Denk aan alle groenten, fruit, granen, zuivel, oliën, kruiden, vlees, vis etc. Hier kunnen grote verrassingen in zitten. Jouw klachten kunnen extra getriggerd worden door bijvoorbeeld appels of spinazie. Aangezien je als mens geen machine bent, is deze lijst aan verandering onderhevig en zul je in week 10 een geüpdate lijst ontvangen.

Stap 2: Aandacht

Week 3: Naast de kick off in week 1 en de live sessie in week 11 hebben we 4 online sessies. Je kunt jezelf vergelijken met een ui die we gaande dit programma afpellen. Bij de kick off beginnen we met jouw klacht of uitdaging en gaan we behandelen. We testen dan door middel van spiertesten wat de oorzaak is van je klachten en gaan daarmee aan de slag, ofwel met een NEI-behandeling ofwel met bepaalde supplementen. Net wat voor jouw uitdaging nodig is. Dat is dan de eerste schil die we behandelen. In de online sessies pellen we de ui verder af. Je hebt je klachten vaak in een langere periode ontwikkeld en dus heb je meerdere laagjes opgebouwd die we tijdens dit programma afpellen. Je gaat de confrontatie aan met de schaduwkant in jezelf en deze gaan we naar het licht brengen.

In week 3 hebben we de eerste online sessie. We bespreken hoe de eerste twee weken verlopen zijn en we gaan aan de slag met de volgende laag van de ui, dus van jou.

Stap 3: Leren

Week 4: In week 4 ontvang je van mij een audio waarin ik je met een visualisatie help om goed te ontspannen en los te laten

Week 5: In week 5 hebben we de tweede online sessie. Zie week 3

Week 7: In week 7 hebben we de derde online sessie. Zie week 3

Week 9: In week 9 hebben we de vierde online sessie. Zie week 3

Week 10: In week 10 ontvang je een update van je voedingslijst.

Week 11: In week 11 hebben we de laatste online sessie. Zie week 3

Stap 4: Transformatie

Week 12: In week 12 hebben we een live afspraak in mijn praktijk.

  • We doen weer een behandeling met de Healy, net als bij de kick off in week 1
  • We kijken terug naar je vooraf gestelde doel en wat je bereikt hebt. Je hebt inzicht gekregen in jezelf, in je emoties en deze behandeld met de NEI, inzicht in je voeding door de voedingslijst en inzicht in benodigde supplementen.
  • Tevens ontvang je een op maat gemaakte ondersteunende Bach bloesem
  • En je ontvangt een informatief boek over de overgang

Bonus

  • Naast de geplande sessies, mag je in de periode 2 keer een SOS consult vragen. Dat houdt in dat je me 2 keer kunt appen of mailen met een acute klacht. Dat kan gaan om een lichamelijke klacht, een emotionele klacht of een vraag over of een bepaald supplement wel goed voor je is.
  • In week 6 ontvang je van mij per post een ondersteunend presentje. Dit presentje heb ik specifiek voor jou uitgetest, dus is ondersteunend voor jouw lijf, voor jou!
  • Daarnaast krijg je een opname van onze online sessies.

Investering

Dit complete en zeer volledige programma van 12 weken normaliter € 1.495

Nu tijdelijk voor maar € 995 (bij betaling in 1 keer)
dat is een besparing van ruim 33%

Ervaringen hulp bij overgangsklachten

Simone (klant sinds 2019):

Claudy is een zeer bekwame, betrokken therapeute. De NEI-therapie was nieuw voor mij en ik ben steeds weer verrast over hoe goed het werkt en hoe snel klachten verminderen of verdwijnen. Het is heel fijn dat Claudy verschillende therapievormen kan combineren en zo heel goed op maat kan werken. Het testen op voedselintoleranties is bijvoorbeeld ook een optie, waar ik veel aan heb gehad. Daarnaast is Claudy gewoon een fijn mens, waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze is geïnteresseerd, integer, warm en heeft humor.

Kim (klant sinds 2020):

Claudy volstaat haar vak!  Vele wegen al bewandeld maar deze werkt echt. Claudy staat altijd voor je klaar en weet tot de kern te komen. Een combinatie van de juiste voeding en lichamelijke blokkades aanpakken heeft mij echt geholpen. Chronische klachten blijken toch niet zo chronisch te zijn.

Sharon (klant in 2019 en 2020):

In augustus 2019 heb ik de hulp van Claudy ingeschakeld. Ik was diep ongelukkig en kwam er maar niet uit, sliep slecht, at slecht en was meer negatief dan positief. Ik kom uit een narcistische relatie waarin ik mezelf compleet verloren ben, ik voelde me verslaafd aan hem en had boosheid en verdriet. Ik kwam zelf niet uit m’n emoties en kon er geen positieve draai meer aan geven. Claudy heeft door middel van NEI Therapie mij zo ontzettend geholpen. Ik voelde me iedere week meer opknappen! En echt ik ben niet zweverig! Claudy deed testen bij mij. Daaruit kwamen ook dingen uit het verleden naar voren die ze nooit kon weten; dingen die gebeurd zijn met ook nog hoe oud ik ongeveer was. Ook uit mn jeugd. Ik was perplex, alles klopte daarvan! Ik ben zo opgeknapt; ben weer gelukkig, ook in mn eentje en ben weer positief en slaap prima! Daarbij is Claudy gewoon ontzettend aardig, objectief, sociaal en empatisch! Ik voelde me voor het eerst een keer echt gehoord!

Claudy bedankt! Ben echt van de duisternis naar het licht gegaan.

Heb je vragen of interesse in het programma?
Neem dan contact op via onderstaand formulier.