Nei therapie ervaringen

Fenna
Ongeveer 4 jaar had ik al last van mijn buik en waren mijn darmen eigenlijk wel iedere dag van slag. Alsof ik standaard buikgriep had. Daarnaast had ik het afgelopen half jaar last van haaruitval en een onrustige huid. Ook sliep ik niet goed. Ik werd minimaal 4 keer per nacht wakker.
Tijdens mijn eerste NEI behandeling met Claudy keek zij naar mijn klachten en ging toen op zoek naar de emoties die hier aan gekoppeld waren. Door deze emoties aan te pakken zouden daarmee ook mee klachten aangepakt worden en dat werkte! De dag na de behandeling had ik geen last van mijn buik meer. Ik vond het zo ongelofelijk dat ik het nog even aan wilde kijken maar het bleef goed gaan! Ik slaap nu heerlijk vast en wordt nog maar één keer per nacht wakker of helemaal niet meer zelfs.
De behandeling daarop hebben we andere emoties aangepakt en dat waren er nogal wat. Ik voelde me direct na de NEI behandeling al heel erg opgelucht en kon dat beste omschrijven als gevoel van ZEN. Nu zijn mijn andere klachten ook langzaam aan het verdwijnen.
Ik ben heel dankbaar dat Claudy NEI behandeling doet en dat ik dit ervaren heb!

Joyce
Ongeveer 2 jaar geleden begonnen mijn maagklachten. Deze zijn voornamelijk ontstaan door stress. Later kwam ik er ook achter dat mijn voedingspatroon niet bevorderlijk was voor mijn maagklachten, ik kreeg veel last van maagzuur en misselijkheid. Afgelopen zomer heeft Claudy mij kennis laten maken met waterkefir. mijn maagklachten zijn volledig verdwenen. Door de stress heb ik nog wel veel andere klachten waarvan Claudy al een deel heeft aangepakt met de NEI-sessie. Ik heb een volgende afspraak ingepland. De sessie gaf me mijn zelfvertrouwen voor een groot deel terug en kon bepaalde emoties los laten.
Naast de waterkefir en de NEI ben ik gek op de recepten van Claudy. We hebben onlangs een heerlijke high tea gehad met heerlijke zoetigheid maar dan zonder de suiker en andere toegevoegde ‘rotzooi’. Ondanks dat ik nog steeds kan genieten van pasta en andere gerechten, vind ik het heerlijk en fijn om te weten dat gezond eten ook lekker kan met de recepten van Claudy haar blog!

Monique
Snel moe, buikpijn, dit waren klachten die ik tot een half jaar geleden had.  Claudy kwam door middel van spiertesten er achter dat ik een allergie voor zuivel had. Zij gaf vervolgens advies wat ik dan kon vervangen. Voor mijn vermoeidheid kreeg ik celzouten. Ik slaap dieper en ik heb meer energie.
Claudy is een enorme inspiratiebron voor mij! Zij laat mij echt nadenken wat wel en niet gezond is. En wat gezonder eten met je lichaam doet. Zo merk ik dat ik mij veel energieker voel, ik minder behoefte aan suikers heb en dat ik ‘het gezondere leven ‘ heel aangenaam vind. Zonder Claudy haar enthousiasme en uitleg had ik dit nooit ontdekt en was ik door gegaan met mijn ‘ongezondere levensstijl’. Recepten die ik erg lekker vind zijn : de bloemkoolpizza, quinoa pannenkoeken , amandelbrood en de fruitshakes.
Naast spiertesten heeft Claudy ook een NEI-consult gedaan. Ik merkte dat ik nog al uit mijn humeur kon zijn en een zwaar gevoel had in mijn lijf bij mijn ongesteldheid. Zij ging vervolgens op zoek waar in mijn lijf oude emoties waren opgeslagen. Door middel van vragen kwam zij er achter dat de oorsprong al lang geleden is ontstaan. Door dit weg te halen, ben ik nu tijdens de dagen van mijn maandelijkse cyclus niet meer humeurig en heb ik geen zwaar gevoel meer in mijn lichaam.
Ik ben erg blij dat ik dit onaangename gevoel kwijt ben dankzij het NEI-consult bij Claudy.
Ik zou zeggen gewoon proberen! Claudy is bereid iedereen te helpen om zich beter in zijn vel te laten voelen! Niet alleen bewust zijn met hoe je er van buiten uit ziet, ook bewust zijn met hoe je lijf gezond van binnen kan zijn! Veel succes!
Lieve Claudy bedankt voor al je hulp, adviezen, geduld, positieve verhalen en het weg halen van mijn klachten! Je bent een topper, ga zo door! Liefs, Monique

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Afgelopen maanden heb ik een paar oude gewoontes op advies van Claudy vervangen voor gezondere keuzes. Geen koffie meer voor 11 uur in de ochtend en s avonds alleen thee. Verder staat er een mooie pot waterkefir te borrelen op de bar wat de suikerrijke limonades vervangt en af en toe het glaasje wijn bij het avondeten. Ik maak veel gebruik van de lekkere recepten en ontdek steeds meer gezonde alternatieven die eenvoudig zijn toe te passen in ons dagelijks eten….vooral het amandelbrood is een van mijn favorieten. Vanwege slaapproblemen heeft Claudy celzouten voor mij uitgezocht…en sinds ik ze trouw inneem zijn mijn nachten een stuk aangenamer. Ik word nog wel eens wakker maar slaap snel weer in. Het zijn relatief kleine veranderingen die ik heb doorgevoerd maar de effecten zijn enorm. Thanx Claudy xx

 • Ongeveer een jaar geleden hoorde ik via een collega over Claudy’s praktijk. Vooral de NEI therapie, die Claudy aanbiedt, had meteen mijn interesse. 

  Ik ben iemand die gelooft dat fysieke en emotionele klachten altijd ergens naar verwijzen. Artsen gaan vaak direct de klacht bestrijden, ze geven bijvoorbeeld een zalfje voor de jeuk, maar daarmee is de oorzaak nog niet weg. Ikzelf ervaar dan vaak dat er iets achter blijft wat aandacht vraagt en wat maakt dat ik me niet helemaal gehoord voel, maar waar ik zelf de vinger niet op kan leggen.

  Toen ik de eerste keer bij Claudy kwam vertelde ze me dat onverwerkte emoties zich vaak ophopen op een plaats in je lijf. Iedereen maakt wel eens iets vervelends mee maar komt daar vervolgens steeds een schepje bovenop dan wordt dat een trigger, iets waar je last van krijgt. Ik vind deze uitleg zo logisch!

  Ik ben inmiddels al enkele keren bij Claudy geweest, soms met fysieke klachten en soms met emotionele klachten. Wanneer ik dan de praktijk binnenstapt en Claudy me verteld wat ze al heeft uitgetest sta ik elke keer versteld. Het is alsof er een puzzelstukje op zijn plek valt. Ik weet meteen dat het klopt maar had het zelf niet kunnen bedenken!

  En dan kom ik meteen op het volgende prettige van NEI therapie, zeker voor een nadenkend en analyserend typje als mijzelf, ik hoef niet alles te vertellen, of alles op nieuw te doorleven. Claudy stelt de vragen en mijn lijf vertelt het zelf! 

  Direct na de behandeling voel ik me opgelucht en heb ik het gevoel dat ik weer verder kan ook zit ik fysiek beter in mijn vel! Ik kan het iedereen aanraden!