Geleide meditaties

Sinds enkele jaren mediteer ik dagelijks. Het heeft mij zo ontzettend veel gebracht. Rust en focus. En dat komt omdat ik beter met m’n voetjes op de grond blijf staan en beter bij mezelf kan blijven. M’n energie loopt dan niet weg naar alles wat er om me heen gebeurt, omdat ik beter mezelf kan zijn.

Dat gun ik jou ook!

Als je voor het eerst gaat mediteren, is dat best een uitdaging. Zo lang stil zitten en je gedachten niet weg laten varen. Dat klopt, best lastig en ook hier geldt “oefening baart kunst” en vooral ook “geduld en een beetje lief zijn voor jezelf”. Niet teleurgesteld raken in jezelf als je gedachten weg varen, niet geïrriteerd zijn als het even niet lekker gaat. En volhouden…..!

Ik wil je daar graag in helpen. Geleide meditaties doe ik één op één en met (kleine) groepen. Tijdens zo’n bijeenkomst leid ik je door een meditatie en achteraf praten we nog wat na. Je zult merken dat het je steeds makkelijker af gaat en dat je er ook meer en meer van gaat genieten. Dat je misschien zelfs geen dag meer zonder wilt.