Workshop Voeding op maat in Vianen

Wil je afvallen? Heb je vage klachten? Buikpijn zonder concrete oorzaak? Last van hoofdpijn? Wil je werken aan je gezondheid? Schrijf je dan in voor deze workshop over voeding op maat….
Wat: In drie sessies staan we stil bij waar jouw lichaam goed en minder goed op reageert, zodat je daar met je voeding rekening mee kunt houden. Met behulp van spiertesten geeft jouw lichaam zelf aan wat goed voor je is en wat niet. Ik geef je tips, ideeën en recepten die goed passen bij jou. Kortom een voedingspatroon op jouw lijf geschreven.

Wie:  Voor iedereen die graag meer inzicht wil krijgen in wat goed en minder goed is voor zijn of haar lichaam. Voorkennis is niet nodig. De groep bestaat uit maximaal 8 personen, zodat er ook veel ruimte is voor ieders vragen en uiteraard ook voor gezelligheid en een kopje thee of koffie.

Waar: Zas en Fratsen, Voorstraat 8, Vianen

Wanneer: 3 avonden verdeeld over 3 maanden: 20 april, 18 mei en 15 juni van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur.

Hoe: Kosten per persoon zijn in totaal EUR 85,00, dus voor drie avonden inclusief koffie en thee en proeven van enkele gerechtjes

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in door mij een mailtje te sturen. Heb je vragen, mail me dan ook op info@claudyschonis.nl

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *