Workshop “kennismaken met DoTerra”

Sinds ik de essentiële oliën van DoTerra ontdekt heb, ben ik fan!! De werking is fantastisch, zowel lichamelijk als geestelijk.

De oliën worden verkregen uit plantmateriaal zoals uit bloemen, bladeren, schorsen en schillen. Planten zetten hun aromatische deeltjes in om zichzelf te beschermen tegen van alles en nog wat en om zichzelf te helen van ziektes. En in de vorm van de olie uit de plant kunnen ze ons ook beschermen.

Er zijn heel veel verschillende soorten essentiële oliën. Na het eerste gebruik van DoTerra voelde het voor mij goed. Ik wil jou ook graag kennis laten maken met de mooie oliën van DoTerra en op welke manieren je ze kunt inzetten.

Daarom geef ik een workshop:

Datum:                Maandag 12 februari

Tijd:                      20.00 – 21.15 uur

Waar:                   Rijsenborch 110, Vianen

Kosten:                € 15,00

Tijdens de workshop vertel ik het een en ander over een aantal oliën. Er zijn enorm veel verschillende oliën en het is niet de bedoeling dat je duizelend van alle info de deur weer uitloopt.

Dus ik vertel over een aantal mooie oliën en deze gaan we uiteraard ook ervaren. Ook zal ik per persoon uittesten welke olie voor jou specifiek heel geschikt is en daar krijg je een sample van mee.

Dit alles gaat onder het genot van een kopje thee en wat lekkers, wat ook weer bereid is met een essentiële olie.

Dus, vind je het leuk om deze workshop bij te wonen, stuur dan een mailtje naar info@claudyschonis.nl

Lieve groet,

Claudy

 

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *