Weg met de magnetron!!!!

Drie jaar geleden zijn we in ons huis in Vianen gaan wonen en toen wist ik echt nog niet wat ik nu allemaal weet onder andere hoe slecht een magnetron voor je is. Dus, toen we de keuken uitkozen, hebben we er magnetron in laten zetten. “Lekker makkelijk”…..ik weet niet precies waarvoor want heb dat ding eigenlijk (gelukkig) amper gebruikt. Maar even doorgaan op het feit dat de magnetron slecht voor je is. Hoezo dan?

Voeding uit de magnetron veroorzaakt grote schade. De Zwitserse voedingswetenschapper dr. Hans Ulrich Hertel probeert dit al vanaf 1989 wereldkundig te maken.  Inmiddels heeft het onderzoek van dr. Hertel meer gewicht gekregen aangezien recente studies ook aantonen dat het gebruik van een magnetron schadelijk is voor de gezondheid en zelfs kan leiden tot de ontwikkeling van kanker. Een aantal ontdekkingen uit het onderzoek van dr. Hertel:

  • Als je voedsel eet dat in een magnetron is verhit of ontdooid treden in je bloed veranderingen op die kenmerkend zijn voor de eerste fasen van het ziekteproces van mensen die aan kanker lijden.
  • Het aantal witte en rode bloedlichaampjes verminderen na het eten van voedsel dat bereid is in de magnetron.
  • De voedingsmoleculen veranderen na verhitting in de magnetron.
  • Als gevolg van destructie en deformatie van voedingsmoleculen ontstaan zogenaamde ‘radiolytic compounds’, schadelijke stoffen die niet in de natuur voorkomen.

WP_000702Ik ben overtuigd door het verhaal van onder andere dr. Hertel. Voor mij geen magnetron meer. Dus magnetron uit de keuken gesloopt en er een mooi open theekastje van gemaakt 😉

 

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *