Je voetjes op de vloer

Ook wel eens het gevoel dat je aan het eind van de dag niet meer helemaal met je voeten op de vloer staat, dat je niet goed “geaard of gegrond” bent, dat je veel van je energie weggeeft aan het eind van de dag en dus totaal geen energie meer over hebt…..?

Dat heb ik nou ook……ik geef al m’n energie weg en voel me alsof ik boven de aarde zweef. Ik mediteer en doe yoga om weer in m’n lijf te komen en te gronden. En nu heb ik nog iets gevonden wat echt helpt. DoTerra Balance. Deze etherische olie kun je op je voeten smeren en dan voelt het, in ieder geval bij mij, alsof je weer in je lichaam getrokken wordt. Anders kan ik het niet uitleggen.  Voelt heerlijk!! Wilde deze tip graag met jullie delen. Wie weet is het ook iets voor jou.

Ben benieuwd wat je ervan vindt 🤗

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *