Ready to go

Ja hoor, het is gelukt…… Weblog gemaakt, ingeschreven bij Kamer van Koophandel, aangemeld bij Belastingdienst en een boekhoudpakket aangeschaft. Ready to go!

Per 15 april is mijn eigen bedrijfje dus een feit! Claudy Schonis Voedingscoach gaat van start.

De afgelopen periode heb ik al wat mensen mogen coachen en op weg mogen helpen naar een gezonder leefpatroon. Ik krijg daar zoveel energie, mensen helpen om zich beter te gaan voelen, om af te komen van bepaalde klachten. Heerlijk is dat. Ik was er al voor opgeleid en deed de coaching al binnen beperkte kring maar nu mag ik het ook officieel m’n werk noemen.

Het afgelopen jaar ben ik daar ook steeds beter in geworden: je hart volgen, dingen doen waar je energie van krijgt. Niet volgzaam doen wat jij denkt dat er van je verwacht wordt maar nadenken wat je zelf wilt, waar jij gelukkig van wordt.

Dat is eigenlijk het belangrijkste advies voor iedereen! Laat je niet leven maar LEEF!

Morgen komt een vriendin gezellig ontbijten en ga ik wat lekkere dingen op tafel zetten. Morgen horen jullie precies wat en hoe je het kunt maken.

Groetjes Claudy

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *