Nog niet zo makkelijk om gezond te blijven eten als je op vakantie gaat. Hoe doe jij dat dan met ontbijt en lunch zonder gluten en suiker (en meestal ook zonder zuivel), hoor ik vaak?
Het is wat voorbereiding maar ik moet zeggen, niet zo ingewikkeld als het lijkt en tijdens de vakantie hoef je niet meer na te denken over ontbijt en lunch want alles is er.
– Zelfgemaakt amandelbrood uit de vriezer met jam (zonder suiker) of roomboter
– Amandelmeel voor amandelmeelpannenkoekjes met ahornsiroop, banaan en kokos
– Eieren met avocado en tomaat
– Zelfgemaakte cruesli en dan neem ik vaak wel een fles boerenyoghurt mee
– Fruit
Wat ik ook heerlijk vind om mee te nemen is een bak met gemengde nootjes en een bak met rozijntjes, moerbeien, abrikozen en gojibessen. De kinderen smullen er ook flink van en toch lekker gezond!
Iemand anders ook nog tips?
En iedereen alvast een fijne vakantie!