Hoe werkt een NEI therapie behandeling?

NEI TherapeiHoe gaat dat dan NEI therapie? Wat doe je dan? Een vraag die iedere behandelaar die met NEI therapie werkt vaak krijgt. Vandaar dat het me goed leek om meer uitleg te geven. NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. In dit artikel staat uitgebreid uitgelegd wat het inhoud: NEI therapie

Hoe verloopt een NEI therapie behandeling?

Maar nu wat meer inzicht in wat er gebeurt bij een behandeling. Alvorens iemand bij mij op een afspraak komt, wil ik graag weten wat de behoefte is van hem of haar. Dus “wat is je klacht” of “wat zou je graag anders zien”. Met deze informatie kan ik voordat iemand langskomt al een diagnose maken. Deze diagnose maak ik dus op afstand en zodra iemand langskomt, weet ik in grote lijnen al wat uit balans is in het lichaam. Dit kan heel divers zijn, van hormonen die uit balans zijn of stofwisseling die niet optimaal werkt tot emoties die “vast” zitten. Tijdens de behandeling check ik, door middel van de o-ringtest (spiertest), de gemaakte diagnose en kijk ik of er homeopathische en/of orthomoleculaire middelen (vitamines/mineralen) zijn die ingezet kunnen worden. Deze middelen zullen het lichaam weer in balans brengen.

Moet de cliënt antwoorden tijdens NEI therapie?

We vervolgen de behandeling door met de NEI therapie aan de slag te gaan. Dat houdt in dat ik vragen stel aan het onbewuste van de cliënt die beantwoord worden met de o-ringtest. De cliënt hoeft dus niet zelf actief te antwoorden. Het lichaam doet dat voor hem/haar. Door deze vragen wordt helder waardoor de klacht ontstaan is en zodra dat plaatje helder is, kunnen we gaan integreren tussen het bewuste en onbewuste van de cliënt. Dit doen we door middel van visualisatie, nulpuntsmassage en emoties wegblazen. Een hele snelle en mooie manier om van zowel emotionele als lichamelijke klachten af te komen.

Na de NEI therapie

Na de NEI therapie en de eventueel nog in te zetten homeopathische of orthomoleculaire middelen wordt de genezing in gang gezet. Een stukje van het succes ligt daarna in de handen van de cliënt zelf. De drempel is nu weg maar nu moet de cliënt het verder zelf doen.

Als je bijvoorbeeld nooit naar buiten durfde omdat je heel onzeker bent, en de onzekerheid is aangepakt met de NEI therapie dan zul je vervolgens wel zelf de stap moeten zetten om naar buiten te gaan. Dat kun je dan ook!

Aanvulling op de NEI therapie

Als extra steun krijgt iedere cliënt bij mij een op maat gemaakte Bach Bloesem mee. Deze Bach Bloesem helpt om de laatste stap zelf te zetten. Ik zal in een volgend artikel eens wat dieper ingaan op de Bach Bloesems.

Ik hoop dat ik met dit artikel een beetje helder heb gemaakt hoe in grote lijnen een behandeling werkt. Als er vragen zijn, schroom niet en laat een bericht achter op de website of mail mij op info@claudyschonis.nl

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *