Favoriete toevoegingen smoothies

Vandaag vierde m’n nichtje haar zevende verjaardag. Het was een mooie zonnige dag dus we konden lekker de tuin in. Sinds ik actief begonnen ben met deze blog en ook met m’n eigen praktijk voor voedingscoaching, raak ik geregeld in gesprek over voeding en leefstijl.

Mijn zus, tegenwoordig ook een enthousiaste smoothiedrinker, was een beetje in een “sleur” geraakt met de smoothies. Even geen inspiratie meer, zullen we maar zeggen dus ze vroeg naar tips. En die heb ik en die deel ik ook graag met jullie. Deze toevoegingen (naast de reguliere bladgroente en fruit) vind ik lekker in mijn smoothie en geven voldoende mogelijkheden tot afwisseling:

  • gember
  • kaneel
  • dadels of vijgen
  • kokosmelk
  • pindakaas of notenboter
  • kokoswater
  • gojibessen
  • kurkuma en chilipoeder (voor een pittige smoothie)
  • noten zoals walnoten of amandelen
  • groene poeders zoals tarwegras, gerstegras, chlorella, spirulina

Wat zijn jullie favoriete toevoegingen of favoriete smoothie?

Laat het me weten met een berichtje hieronder……. 😆

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *