En toen was er……

Mijn eerste blogbericht…… En wat ga ik daar nu inzetten.
Zal ik wat vertellen over wie ik ben of is het leuker om gelijk te beginnen met een recept.

Ik begin maar met iets te vertellen over mezelf.
Ik ben Claudy, ben voedingscoach en heb een praktijk in Vianen. Ik ben 35 jaar en sinds 1,5 jaar getrouwd met Wouter, mijn jeugdliefde.
We wonen in Vianen met onze twee katten Youp en Woezel.

Ik ben altijd een enorm resultaatgericht persoon geweest. Alles moest lukken en ook voor 100%. Ik was ALTIJD druk! Ik leefde van de ene verplichting naar de andere. Nou ja, niet echt verplichtingen maar meer wat ik mezelf oplegde. En daardoor had ik me toch een partij stress non-stop.
En waar resulteerde dat in….in bijnieruitputting.

Dus, sinds enkele jaren doe ik dat anders. Ik leef bewust. Ik probeer me te richten op dingen die belangrijk voor me zijn en waar ik energie van krijg.

En dit, deze blog, is één van die dingen waar ik energie van krijg en waar ik vandaag mee start. Ik ben dol op alles wat met gezond leven en gezond eten te maken heeft. En dat wil ik delen met jullie. Dus op deze blog zul je recepten gaan zien en tips die te maken hebben met gezond leven.

Mocht je interesse hebben in een advies op maat, kun je een afspraak met mij maken. In het contactformulier vind je daar de informatie voor.

Jullie horen snel weer van mij…

Groetjes Claudy

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Hoi Claudy, gefeliciteerd met je website en je startende bedrijf. Je site komt fris en open over. Ook de link naar buiten met de grassprietjes vind ik leuk gevonden en spreekt me aan. Roland vroeg zich af of er straks nog een rupsje uit kwam kruipen ;).
    Veel succes er verder mee, en we spreken elkaar hier weer over.
    Groetjes, Astrid Teeuw