Een verhaal uit de praktijk…

Hoe gaat dat nu in de praktijk, een behandeling bij mij? Niet iedereen is bekend met NEI en Integra dus vandaar een verhaal uit de praktijk.

Enige tijd geleden kreeg ik een klant, laten we haar voor het gemak Anna noemen. Zij had met verschillende “vage” klachten. Anna sliep slecht, haar hormonen waren uit balans, haar gewicht nam langzaam toe en ze voelde zich niet fit. Ze had verschillende artsen en therapeuten bezocht en tuurlijk hielp er af en toe wel eens iets maar nooit echt structureel. Ze had dus niet het gevoel dat het opgelost was of dat ze echt verder kwam. Ook dat viel haar zwaar. Ze leefde gezond, at veel groente en fruit, dronk groene smoothies, sportte regelmatig maar ook dat mocht niet baten.

Ze kwam viavia met mij in aanraking, had nooit eerder van Nei en Integra gehoord dus ze wilde dit pad proberen.  Veel verschillende klachten dus waar begin je dan. Zodra iemand bij mij een afspraak maakt, vraag ik altijd om mij vooraf te laten weten wat iemand echt veranderd zou willen zien. Zo ook bij Anna. Ze gaf aan dat ze vooral lekkerder in haar vel wilde komen. Daarnaast gaf ze uiteraard haar slaapprobleem, haar gewicht en haar hormoonproblemen door. Prima, daar kunnen we mee aan de slag.

Ze kwam op een dinsdagavond bij mij langs. We zijn gestart met een scan van haar lichaam met behulp van Integra. De scan doe ik door middel van spiertesten en geeft inzicht in waar het lichaam energetisch verzwakt is. Op basis van die uitkomsten kan ik een inschatting maken van welke kant we op moeten. Denk hierbij aan mogelijke allergieën of overgevoeligheden die we uit moeten zoeken, een vitaminetekort, een mineralentekort, een emotionele blokkade.

Na de scan zijn we begonnen met het opsporen van overgevoeligheden. Die waren er zeker. Zowel gluten (tarwe, gerst, rogge, spelt) als nachtschadeproducten (tomaten, paprika, aubergine, aardappel). Kortom even een tijdje zonder deze producten en daarbij een homeopathisch middel om deze overgevoeligheid weg te ruimen.

Vervolgens zijn we verder gegaan met wat emotionele blokkades. Blokkades die te maken hadden met meer vertrouwen hebben in jezelf en meer accepteren van jezelf. Deze blokkades hebben we deels aangepakt met de NEI en deels met homeopathische middelen. De NEI werkt ook met spiertesten en (zoals in een eerder blogbericht al uitgelegd) richt zich op het integreren van emoties tussen je bewuste en je onbewuste. De NEI is 90% behandeling en 10% ligt bij de klant zelf. De klant moet zelf bepaalde patronen doorbreken. Om dit te ondersteunen geef ik altijd een Bach Bloesem mee. Deze Bach Bloesem werkt niet op bepaalde klachten maar werkt op de gemoedstoestand van de klant, in dit geval Anna, zelf. De Bach Bloesem is dus op de persoon samengesteld en helpt om de laatste 10% zelf te doen.

Aardig wat aangepakt in één behandeling  😉

Drie weken later zag ik Anna weer. Prachtig om te zien hoe ze opgeknapt is en wat dat met haar doet. Ze slaapt goed en voelt zich lekkerder in haar vel. Ze heeft de smaak te pakken nu ze het succes ervaren heeft en wil dus nog wat andere zaken aanpakken. Van dit soort verhalen waarbij mensen echt verder komen en opknappen word ik dus echt blij! En dit soort verhalen zijn geen uitzondering.  Super toch?!

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *