Een mooi 2014!

En toen was het alweer een jaar verder……2014!

Het jaar 2013 was een goed jaar. Ik ben gestart met m’n eigen praktijk, heb al veel mensen verder mogen helpen in hun gezondheid en ik heb de NEI-opleiding afgerond. En wat staat er voor 2014 op het programma?

Per 1 december geef ik ook NEI-behandelingen in de praktijk. Dit is echt zo’n mooie methode waarmee zoveel klachten te behandelen zijn (zie ook pagina NEI). Ik blijf er een enorme kick van krijgen als mensen bij me komen met problemen die soms al vrij snel na een behandeling afnemen of verdwijnen. Echt super is dat! Dus als je geïnteresseerd bent in een behandeling, zoek contact met mij. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is te behandelen met NEI. In 2014 hoop ik nog veel meer mensen van hun klachten af te helpen hiermee.

Verder start ik volgende week met tarwegras kweken. Ik ken het product maar vind het vrij prijzig als je het gras helemaal klaar koopt. Nu gebruik ik dus voornamelijk tarwegraspoeder maar is toch echt minder smakelijk dan vers tarwegrassap. Zelf kweken dus maar. De bevindingen laat ik nog weten.

Jullie nog leuke plannen voor het nieuwe jaar?

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *