Blij dat ik NEI…..

nei dicht

De NEI-opleiding heb ik inmiddels bijna afgerond en hoe verder ik me ontwikkel in deze therapie, hoe gaver ik het vind. Ik zie zulke mooie resultaten. Dat had ik vooraf niet durven verwachten.

Voor iedereen die niet weet wat NEI is….

Nei staat voor Neuro Emotionele Integratie. Een mooie zin maar wat betekent dat eigenlijk? Het komt er eigenlijk op neer dat je in je leven allerlei emoties opdoet. Deze emoties worden in je

cellen als herinnering opgeslagen en kunnen leiden tot allerlei klachten. Dat kan echt van alles zijn, van hoofdpijn, slecht slapen, buikpijn tot weinig zelfvertrouwen, controlfreak, allergieën, slecht met geld om kunnen gaan, ongeduld etc.

Misschien is het je bekend dat een deel van je gedrag bewust gebeurt maar een heel groot (veel groter deel zelfs) wordt onbewust in actie gezet. Van daaruit is het misschien beter voor te stellen dat (oude) emoties onbewust tot klachten kunnen leiden. Met NEI kun je die oude emoties, die opgeslagen zitten in je cellen, achterhalen en vervolgens opheffen zodat klachten verdwijnen. En hiervoor hoef je niet allerlei emoties opnieuw te beleven en ook geen maandenlange therapie te volgen. De wil om het te veranderen is voldoende.

De afgelopen maand flink wat consults gedaan om ervaring op te doen. En het is zo mooi om te zien wat er allemaal kan gebeuren. Mensen met jarenlange lichamelijke pijnen (hoofdpijnen, rugpijnen buikpijnen, pijnen aan ledenmaten) of mentale ongemakken (onzekerheden, ongelukkig gevoel, slecht slapen) die ineens van hun klachten afkomen. Ik ben blij dat ik dit pad gekozen heb en dat ik hiermee zo veel mensen verder kan helpen.

Vanaf december van dit jaar zal ik ook NEI-consults gaan geven in mijn praktijk. Nadere info daarover volgt later dit jaar op de website. Als je nu al nieuwsgierig bent naar NEI en of het ook iets voor jou zou kunnen zijn, laat het me weten via een berichtje op deze site of via de mail naar info@claudyschonis.nl.

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.