Hoe werkt NEI therapie met het onderbewuste?

NEI therapie

Hoe verder ik mij ontwikkel als NEI therapeut, hoe gaver ik het vind. Ik zie zulke mooie resultaten. Dat had ik vooraf niet durven verwachten.

Voor iedereen die niet weet wat NEI therapie is….

Neuro Emotionele Integratie

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Een mooie zin maar wat betekent dat eigenlijk? Het komt er eigenlijk op neer dat je in je leven allerlei emoties opdoet. Deze emoties worden in je cellen als herinnering opgeslagen en kunnen leiden tot allerlei klachten. Dat kan echt van alles zijn, van hoofdpijn, slecht slapen, buikpijn tot weinig zelfvertrouwen, controlfreak, allergieën, slecht met geld om kunnen gaan, ongeduld etc.

Vastzittende emoties geven klachten

Misschien is het je bekend dat een deel van je gedrag bewust gebeurt maar een heel groot (veel groter deel zelfs) wordt onbewust in actie gezet. Van daaruit is het misschien beter voor te stellen dat (vast zittende) emoties onbewust tot klachten kunnen leiden. Met NEI therapie kun je die vast zittende emoties, die opgeslagen zitten in je cellen, achterhalen en vervolgens opheffen zodat klachten verdwijnen. En hiervoor hoef je niet allerlei emoties opnieuw te beleven en ook geen maandenlange therapie te volgen. De wil om het te veranderen is voldoende.

Het is zo mooi om te zien wat er allemaal kan gebeuren als je NEI therapie inzet. Mensen met jarenlange lichamelijke pijnen (hoofdpijnen, rugpijnen buikpijnen, pijnen aan ledenmaten) of mentale ongemakken (onzekerheden, ongelukkig gevoel, slecht slapen) die van hun klachten afkomen. Ik ben blij dat ik dit pad gekozen heb en dat ik hiermee zo veel mensen verder kan helpen.

Als je nieuwsgierig bent naar NEI therapie en of het ook iets voor jou zou kunnen zijn, mail dan naar info@claudyschonis.nl.

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *