Bio boodschappen….

beter_bioTot een jaar geleden was boodschappen doen voor mij best wel een dingetje. Ik zat toen al vol in de overtuiging dat ik eigenlijk het liefst al mijn boodschappen bij de natuurwinkel kocht. Nou de natuurwinkels zitten niet op de hoek van elke straat dus uiteindelijk kwam het erop neer dat ik iedere dag boodschappen haalde om de hoek van mijn werk bij de plaatselijke natuurwinkel. Want in mijn eigen woonplaats zit geen natuurwinkel. Iedere dag zeulen met boodschappen en iedere dag tijdens lunchtijd bedenken wat ik zou gaan halen om ’s avonds te eten. Niet echt ontspannen dus…..

Maar ongeveer een jaar geleden ontdekte ik bij toeval Beter Bio. Ik zag ze een keer staan op een biologische markt in de Twijnstraat in Utrecht (dat is sowieso een leuke aanrader. Meestal op de eerste zondag van de maand met uitzondering van de wintermaanden). In eerste instantie leek het erop dat ze niet in mijn woonplaats Vianen leverden maar toen ik het voor de zekerheid ging vragen, bleek dat geen enkel probleem. Sinds dat moment ben ik groot fan van Beter Bio. Ik krijg iedere week een pakket bezorgd. Ik neem standaard een dubbelpakket aan groente en fruit af. Dat betekent 12 soorten groenten en fruit, iedere week wisselend van samenstelling. Dit is gelijk het grootste pakket dat ze hebben (ze hebben verschillende soorten pakketten) maar wij zijn grootgroente-gebruikers dus ik ben daar erg blij mee. Vooraf kun je op internet al zien wat er die week in het pakket zit maar eigenlijk laat ik het meestal een verrassing zijn. Ik maak er wel wat van, leuk juist! Ik mag zelfs 2 producten opgeven die ik liever niet ontvang en daar houden ze in het pakket dan rekening mee. Dat vind ik dus echt service!

Naast het groente- en fruitpakket kun je ook al je andere boodschappen bestellen, van brood tot aan wasmiddel. Echt ideaal. En ik hoef niet eens thuis te blijven wachten. Ze zetten het voor mij gewoon naast m’n voordeur en na een kleine week wordt het bedrag geïncasseerd van m’n bankrekening.

Het is niet altijd makkelijk om gezond en natuurlijk te leven maar Beter Bio maakt het echt een stukje simpeler. Meer info op www.beterbio.nl.

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *