Bioscan Scalar Wave Analyzer

Alles in onze wereld is opgebouwd uit energie inclusief wijzelf. Elk minuscuul onderdeel van je lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie en die trillingsfrequenties zijn te meten. Dat doe ik met de Bioscan.

De Bioscan meet met behulp van elektromagnetische golven 250 waarden in je lichaam. Deze parameters geven informatie over onder andere je hart en vaten, botten, organen, cholesterol, zware metalen, vitamines, mineralen, enzymen, hormonen etc. 
Het geeft dus een heel mooi beeld hoe je er lichamelijk voor staat. Hiermee kunnen we nog gerichter aan de slag met bepaalde klachten of je kunt het zien als een periodieke check. 

Ervaring

José van Daal (zichtbaarondernemen.nl) deelt in haar blog haar ervaring over een Bioscan consult bij mij. Lees het artikel hier.

Hoe verloopt een Bioscan consult

Voorheen nam ik de uitslag ter plekke door met de klant direct als de scan klaar was. Omdat er verbanden zijn tussen de waarden en ik de uitslag dan ook voor het eerst zie, kan ik niet direct overal antwoord op geven. Het vraagt wat analysetijd. In het vervolg gaat het dus iets anders.

Ook bij een Bioscan consult vraag ik naar de achterliggende wens of klacht. In sommige gevallen zijn er klachten en in andere gevallen is er geen directe klacht maar een behoefte aan periodiek inzicht. Dan doen we de scan. Deze duurt slechts een paar minuten. Dan is de afspraak voor dat moment afgerond.
Daarna ga ik de uitslag analyseren en geef ik een terugkoppeling binnen een paar dagen (per mail, telefoon, live afspraak).