Behandeling op afstand

Behandeling op afstand, hoe doe je dat dan?

Ik wil dat graag proberen toe te lichten want wellicht speelt die vraag bij jou ook. 

Alles is energie en heeft een eigen frequentie of trilling. Dus alles wat je kunt zien, horen, proeven, voelen of ruiken. En ook iedere gedachte heeft een eigen frequentie. Alles dus! Dat is een belangrijk uitgangspunt.

Als zo’n frequentie of trilling verstoord is dan kun je daar last van krijgen, lichamelijk, mentaal of emotioneel. Die verstoring kan veroorzaakt worden bijvoorbeeld door een niet goed verwerkte emotie, door voeding of door een tekort aan een vitamine of mineraal…

Ik werk op basis van de klacht of wens die je van tevoren aangeeft.  Ik ga vervolgens inzoomen of afstemmen op jouw energie om te achterhalen wat de oorzaak van de klacht is. In de meeste gevallen is de verstoring ontstaan door een emotie. Het kan ook zijn dat helder wordt dat verkeerde voeding de oorzaak is of een tekort van bepaalde vitamines of mineralen. Maar zoals ik al zei, in de meeste gevallen is er (ook) een emotionele oorzaak. Dat kan recent zijn maar meestal is er een oude emotie getriggerd. Met healing ga ik die disbalans behandelen en daarmee bedoel ik dat ik energie ga sturen (positieve energie) of juist verwijderen (negatieve energie) of losmaken (blokkades). De effecten van healing op afstand zijn verschillend. Sommige klanten voelen direct verlichting en bij andere duurt het een paar dagen. Dat is verschillend en maakt ook niet uit. De healing doet onbewust gewoon het werk wat moet gebeuren.

Wellicht geeft dit jou nog net iets meer inzicht in wat ik doe en hoe ik werk. Voor mij is werken op afstand dagelijkse kost maar ik kan me best voorstellen dat het onwerkelijk lijkt. Hier staan diverse recensies van klanten die ik behandeld heb. De meeste klanten behandel ik op afstand, meestal omdat ze het fijn vinden om niet langs te hoeven komen in de praktijk. Scheelt weer tijd en reiskosten.