Wie ben ik

Ik ben Claudy Schonis-Vermij (1978). Ik ben o.a. NEI-therapeut en voedingscoach. Ik doe tevens geleide meditaties en geef healing. Ik ben heel lang aan het worstelen geweest met mijn gezondheid. Rond m’n twintigste voelde ik me wel tachtig….. Geen energie, moe en altijd buikpijn.
Met behulp van homeopaten, orthomoleculaire artsen en acupuncturisten ben ik enorm opgeknapt. Toch merkte ik dat ik steeds weer terugviel en ik wilde ook graag zelf mijn gezondheid meer in de hand hebben. Uiteindelijk ben ik me gaan verdiepen in voeding en dat was het begin van een echte oplossing!

Van verschillende opleidingen in voeding (natuurvoedingsadviseur, orthomoleculair therapeut etc) ben ik vervolgens in aanraking gekomen met NEI therapie. Voor mij was dat nog een heel nieuw terrein maar wat heeft me dat veel gebracht. Met de NEI therapie kun je emoties die tot klachten leiden in een hele korte tijd weghalen zonder het te moeten herbeleven. Ik was zo onder de indruk van wat ik zelf ervaren heb met NEI maar ook wat ik bij anderen gezien heb, dat ik ervan overtuigd was dat ik deze methode ook wilde leren om anderen mee te kunnen helpen. En dat is gelukt. Met de NEI kun je zoveel oplossen. Veel meer dan je in eerste instantie zou verwachten, Van fysieke klachten (hoofdpijn, buikpijn, pijn aan rug, pijn aan schouder, pijn aan knie, migraine, keelpijn, overgewicht) tot meer mentale/psychische ongemakken (onzeker, laag zelfbeeld,  stress).

Inmiddels is mijn praktijk uitgegroeid tot een plek waar ik via diverse methoden mensen begeleid bij verschillende vraagstukken. Dat kunnen lichamelijke klachten zijn en mentale of emotionele uitdagingen. De oplossing is nooit hetzelfde. Ieder mens is anders. Ik geniet ervan om mensen verder te helpen bij de oplossing van hun uitdagingen!

Mocht je vragen hebben of interesse hebben in een consult, zoek dan contact met mij via mijn mailadres of telefoonnummer (zie tabblad contact).

Ik hoop dat ik je wat inzicht kan geven en reacties zijn zeker welkom.

Lieve groet Claudy