Wie ben ik

20160614_174958Ik ben Claudy Schonis-Vermij (1978) en ik ben opgeleid als NEI-therapeut en natuurvoedingsadviseur.Ik ben heel lang aan het worstelen geweest met mijn gezondheid. Rond m’n twintigste voelde ik me wel tachtig….. Geen energie, moe en altijd buikpijn.
Met behulp van homeopaten, orthomoleculaire artsen en acupuncturisten ben ik enorm opgeknapt. Toch merkte ik dat ik steeds weer terugviel en ik wilde ook graag zelf mijn gezondheid meer in de hand hebben. Uiteindelijk ben ik me gaan verdiepen in voeding en dat was het begin van een echte oplossing!

Dit is het, dacht ik. Ik wil andere mensen helpen ook inzicht te krijgen in hoe voeding je leven kan veranderen en, belangrijker nog, verbeteren. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van voeding (voedingsdeskundige, orthomoleculaire voeding, natuurvoedingsadviseur) en tientallen boeken over voeding en gezondheid verslonden.

Tijdens één van die opleidingen ben ik in aanraking gekomen met een NEI therapeut. Voor mij was dat nog een heel nieuw terrein maar wat heeft me dat veel gebracht. Met de NEI therapie kun je emoties die tot klachten leiden in een hele korte tijd weghalen zonder het te moeten herbeleven. Ik was zo onder de indruk van wat ik zelf ervaren heb met NEI maar ook wat ik bij anderen gezien heb, dat ik ervan overtuigd was dat ik deze methode ook wilde leren om anderen mee te kunnen helpen. En dat is gelukt. Met de NEI kun je zoveel oplossen. Veel meer dan je in eerste instantie zou verwachten, Van fysieke klachten (hoofdpijn, buikpijn, pijn aan rug, pijn aan schouder, pijn aan knie, migraine, keelpijn, overgewicht) tot meer mentale/psychische ongemakken (onzeker, laag zelfbeeld,  stress). Schroom niet om mij te benaderen bij welke klacht dan ook. Geloof me, het is het proberen waard!

Mocht je vragen hebben of interesse hebben in een NEI-behandeling of in een voedingsadvies op jouw lijf geschreven, zoek dan contact met mij via mijn mailadres of telefoonnummer (zie tabblad contact).

Ik hoop dat ik je wat inzicht kan geven en reacties zijn zeker welkom.

Groetjes Claudy