De praktijk

Mijn focus is gezondheid en geluk door natuurlijke methodes en middelen. In mijn praktijk geef ik de volgende behandelingen: NEI, Integra, voedingstesten en voedingsadvies.

NEI

Neuro Emotionele Integratie (NEI)  is een methode die het beste haalt uit de acupunctuur, bio-kinesiologie, neurowetenschappen en toegepaste psychologie en is ontwikkeld door Roy Martina, arts voor integrale geneeswijzen.  De NEI biedt een snelle en eenvoudige manier om emotionele blokkades uit het verleden op te lossen. Deze krachtige methode is succesvol gebleken bij diverse klachten. Denk aan terugkerende hoofdpijn, buikpijn, concentratieproblemen, slaapproblemen, onzekerheid, terugkerende blessures etc. Bij de NEI werken we met spiertesten. Via vragen aan het onderbewustzijn achterhalen we welke emoties de grondslag vormen voor de klacht en wanneer deze ontstaan zijn. Vervolgens kunnen we de emoties integreren tussen de linker en de rechter hersenhelft. Door integratie tussen linker en rechter hersenhelft (tussen het bewuste en het onbewuste) zal de genezing in gang worden gezet.

Integra

Integra is een test- en onderzoeksmethode waarmee we allergieën, disbalansen in het lichaam en tekorten van vitaminen of mineralen kunnen achterhalen. Deze allergieën, disbalansen of tekorten kunnen een relatie hebben met verstoringen in het lichaam. De allergieën of tekorten kunnen we opheffen door de inzet van homeopathische middelen of orthomoleculaire suppletie.integra

Voedingstesten

Niet ieder voedingsmiddel is geschikt voor ieder persoon. De één reageert sterker op een bepaald voedingsmiddel dan een ander. Ik kan uittesten welke voedingsmiddelen goed voor jouw lichaam zijn en welke niet. Hierbij maak ik onderscheid tussen heilzame, neutrale en slechte voedingsmiddelen voor jouw lichaam. Een fysieke afspraak is hiervoor niet nodig. De op maat gemaakte voedingslijst kan ik op afstand uittesten en mailen.

Voedingsadvies

Naast het testen van voedingsmiddelen waardoor al een goed beeld ontstaat van welke voedingsmiddelen in je voordeel werken en welke niet, kan ik je begeleiden naar een gezonder eetpatroon. Gezamenlijk gaan we kijken waar voor jou de uitdagingen liggen en samen gaan we bepalen hoe ik je daar het beste in kan begeleiden. Dit kan voor iedereen anders zijn: van reguliere afspraken tot wekelijks recepten op de mail.

 

Adres van praktijk:

Rijsenborch 110
4132 HJ Vianen

(De navigatie wijst je soms de verkeerde kant op. Als je van de rotonde af komt, is het niet naar de links de Rijsenborch op maar naar rechts)