DoTerra oliën

DoTerra oliën

Kun je de geur bovenhalen van een roos, lavendel of sinaasappel. Misschien kun je je dan voorstellen wat een geur kan doen. Het kan je tot rust doen komen of je juist actief maken.

Kwalitatief goede essentiële oliën kunnen gebruikt worden voor een groot aantal emotionele en lichamelijke toepassingen. Dat kan op drie manieren:

  1. Aromatisch
  2. Op de huid
  3. Inwendig

DoTerra wil de zuiverste, best werkzame essentiële oliën bieden die er zijn. Ze werken met een wereldwijd netwerk van boeren die heel veel kennis hebben van het kweken van planten voor essentiële oliën.  Dat is een complex proces en dus een vak op zich.

Sinds ik DoTerra oliën ontdekt heb, ben ik fan. En niet zo’n beetje ook. Ik gebruik de oliën meerdere keren per dag. Als ik opsta een druppel lemon in een glas water, na het tandenpoetsen spoel ik met water met een druppel pepermuntolie, m’n warme chocolademelk drink ik graag met een druppel sinaasappelolie, m’n voeten smeer ik twee keer per dag in met de balance en de peace of de frankicense smeer ik graag op m’n slapen. En er zijn nog zoveel meer mogelijkheden.

 

In m’n praktijk test ik ook graag uit of een DoTerra olie extra ondersteuning kan bieden maar je kunt ze natuurlijk ook zelf bestellen.

Er zijn verschillende manieren om bij DoTerra te bestellen. Beetje afhankelijk van hoeveel of hoe vaak je denkt te gaan bestellen bij DoTerra kun je de keuze op maat maken.

  1. Denk je dat je heel af en toe iets bij DoTerra wilt aanschaffen, voor minder dan EUR 100 per jaar? Dan is het voor jou de beste optie om via mij te bestellen. Kijk in de webshop van DoTerra welk product je zou willen bestellen en laat mij dat weten via een mailtje. Ik zal de bestelling dan voor je doen en naar jou toesturen.
  2. Denk je voor meer dan EUR 100 per jaar te bestellen bij DoTerra, dan is het wholesale (groothandel) lidmaatschap van DoTerra interessant. Je betaalt dan eenmalig EUR 25 en vanaf dat moment (en dus ook al op je eerste bestelling) krijg je 25% korting op alle DoTerra producten. Jaarlijks betaal je voor de verlening EUR 15 en daarvoor krijg je een gratis 15 ml pepermuntolie toegestuurd, één van de meest verkochte oliën van DoTerra. Dit is dus al snel interessant. Een mooie optie is dan de home essential kit waarin 10 mooie oliën zitten en tevens een diffuser. Als je deze kit bestelt, betaal je niet de eenmalige EUR 25. Mooie optie dus!
  3. Misschien word je zo fan van DoTerra en wil je zo’n beetje maandelijks gaan bestellen. Dat is heel goed mogelijk omdat DoTerra méér heeft dan enkel de flesjes olie. Ze verkopen namelijk ook tandpasta, shampoo, huidverzorging, supplementen etc. Dan is optie 2 interessant en dan kun je daarnaast deelnemen aan het loyaliteitsprogramma van DoTerra (LRP). Hierbij krijg je naast de gebruikelijke 25% korting ook een oplopend percentage (van 10-30%) aan extra korting in de vorm van gratis productpunten die je kunt inzetten om producten te bestellen. Daarmee komt je totale korting maximaal op 55%.

Als je voor optie 2 of 3 kiest dan kun je je op onderstaande manier inschrijven. Eventueel kan ik dat ook voor je doen. Stuur dan gewoon even een mailtje naar info@claudyschonis.nl. Je ontvangt dan van mij je gebruikersnaam en wachtwoord.

  • Ga naar deze website: https://www.mydoterra.com/claudyschonis/#/  en klik op join & save.
  • Kies ‘Wholesale Customer’.
  • Vul je persoonlijke gegevens  in.
  • Bij ‘Enroller ID’ kun je mijn nummer invoeren: 5304124. Klik op ‘verify’ en dan komt mijn naam in beeld
  • Maak de keuze of je een kit wilt bestellen of losse oliën.
  • Vul je betalingsgegevens in en rond de bestelling af.

Als je via deze weg bij DoTerra bestelt, krijg ik daar bericht van en zal ik contact met je zoeken om te bespreken wat je met de bestelde DoTerra oliën kunt en waar jij ze specifiek voor wilt gebruiken.